Fotbollsfru. Viktigt.

Om du skulle få en kort tid med en fotbollsfru. Vad skulle du då fråga henne?
Skriv alla frågor ni kommer på!

Kommentarer
Postat av: Malin

Jao, det är nog bra :) Undrar hur det blir med våra planer att träffas, hmm :D Jag kom hem från fastlandet igår, efter en vecka med släktträff och allt möjligt..



Nog kan man väl säga att det ordnade sig till slut. Jag städade två veckor på min mammas jobb och så har jag varit barnvakt en vecka. Det ska jag vara igen i augusti och då ska jag städa på ett mindre dagis också så att.. lite småjobb i alla fall. :) Du verkar trivas bra på Alandiabolagen i alla fall?

Postat av: Malin

Jodå, det är nog ganska lagom. :) Vad kul att du trivs så bra! Du kanske får vara där nästa sommar också då om du vill det?



Man blir liksom lite lat den här tiden på året... Men Julia sa nog i alla fall att vi skulle få vara där ute, hon hade pratat med sin mamma och Janne. Men dom måste kanske vara där samtidigt, det var nåt med vildmarksbadet. Tror det var första helgen i augusti som det inte passade för dem. Jag har inte riktigt koll på veckorna.

2008-07-14 @ 14:57:32
URL: http://mejlajn.blogg.se/
Postat av: Kattis

Jag skulle fråga om det inte blev lite väl tjatigt med all fotboll. Tröttnar man inte efter ett tag? Pratar de om något annat hemma?

2008-07-14 @ 15:32:54

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback