Äckligt lycklig

Idag är det tisdag. Idag har jag inte bloggat före nu. Idag har varit en bra dag. En riktigt bra dag faktiskt.

Jag och älsklingen har verkligen hunnit ha kvalitetstid tillsammans, utan gnäll eller irritation. Bara lycka. Den underbara kärleken som vi delar. Låt den aldrig ta slut! Åh, jag längtar så till Rhodos, en hel vecka tillsammans med A. Det behöver vi, jag har varit så stressad hela vintern att jag har skjutit förhållandet åt sidan. Det är inte schysst alls, speciellt inte med tanke på att A är de finaste jag har. Jag är sådär lycklig ikväll, så där äckligt lycklig som pessimisterna skulle säga.

Mitt enda bekymmer är att jag (igen) har slarvat med pluggandet till historiaprovet, även fast jag vet att jag skulle behöva få full poäng i provet. Men historia är grymt roligt (försöker jag intala mig, egentligen tycker jag att det suger balle).

Kommentarer
Postat av: Anna

Julia! jag tror inte att det spelar någon roll ifall historiaprovet går åt skogen (vilket antagligen ändå skulle betyda minst en 4 i betyget för dig, verkar det som!) du verkar ha full koll på allt vad skolan innebär, jag är i alla fall inte det minsta orolig för dig!


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback