Tack och hej, du har gjort ditt

Idag orkade jag ta mig igenom en åtta timmar lång skoldag. Därför anser jag att min förkylning härmed inte är tillräckligt stark för att räknas. Grattis till mig, hejdå till förkylningen.

Skoldagen var förövrigt väldigt flummig, sex av åtta lektioner spenderades på grupparbete. Uppskattningsvis tre och en halv av sex lektioner spenderades på annat än skolarbete. Men det är så det ska vara. Min grupp har ändå kommit så långt med vår tidslinje över nutidshistoria.

När jag kom hem hade jag fått mail av Lotta Angergård (http://ungdomskonsulent.blogspot.com) om vilka ålänningar som åker till Globsol 2008 om några veckor. Till min stora förtjusning är vi fem stycken ålänningar, varav jag och två andra var till Karelen tillsammans i slutet av sommaren. Det ska bli superroligt att resa med dem igen! Såklart ska det blir kul att lära känna alla andra människor, 39 ungdomar är anmälda allt som allt. Då är det alltså finnar, svenskar och så vi ålänningar. Spännande!

Kommentarer
Postat av: Ann

tjo! detdär lägret du skulle på, det var den tionde oktober va? annars hade jag tänkt bjuda till kalas då. hemma hos mig.

2008-09-21 @ 17:52:43

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback