Att se fram emot något

Det är som vanligt vemodigt när jag vinkar av A i hamnen, men det är bara att bita ihop. Jag fäller i alla fall inte en tår varje gång nu för tiden, det var förut det.

På ett sätt känns det extra tomt i kroppen efter den här helgen, eftersom jag och A länge har längtat efter den här och förra helgen. Orsak? Vi fick vara helt för oss själva i två (!) tomma hus. Vanliga helger är det antingen full rulle hemma hos A, med hundra barn och föräldrar överallt. Typ. Eller så är vi i Vällingby och där känns det också lite obekvämt eftersom A bor inneboende där, det vill säga; husägaren är oftast hemma. Så därför hade vi sett fram emot de här två helgerna i ensamhet (tvåsamhet), och nu när dessa helger är slut så måste vi hitta något nytt att se fram emot.

Ganska passligt är det ju då att Katjas rockfest äger rum nästa lördag, för det är tammesjutton något att se fram emot! (Om man bortser från att jag är väldigt lite rock som person och klädseln ska ju gärna vara lite rockig...)

Kommentarer
Postat av: Anna

Men, jag är inte heller speciellt mycket rock ;) Hade tänkt fråga om du hade några bra idéer, fast det verkar som om vi har samma problem :p

Postat av: AÖ

jag säger som Adam - ta på dig en rock! ;P

2009-02-22 @ 20:39:56
Postat av: ida

ååh, vad kul. vi ses där:)

2009-02-23 @ 08:24:16

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback