Tack gode Dell!

Den här veckan kommer en tekniker hem till mig för att byta moderkort i min älskade dator (ja, jag älskar den igen). Och sedan kan vi leva lyckliga i alla våra dagar!

(Lite pinsamt är det dock att min dator tycks fungera normalt just nu, fast jag vet ju att den bara luras - egentligen är den faktiskt riktigt sönder. Hoppas bara att teknikern inte ber mig bevisa att den är sönder, då kan han och jag få sitta framför datorn någon timme om vi har otur. Fast den brukar börja krångla ganska direkt om jag kollar på film, tror ni att teknikern blir sur om vi kollar på olagligt nerladdad film? Nu ska ni inte missförstå mig här och tro att jag sysslar med olagligheter.)

Även fast problemet inte är fixat ännu, så vill jag tacka Dell för den otroliga kundservicen! Inom en arbetsdag fick jag mail med olika saker jag skulle testa, sedan kunde de lokalisera problemet och inom kort kommer en tekniker hem till mig och fixar. Jag behöver alltså inte skicka iväg min dator och vara utan den i hundra evigheter, tack gode Dell!

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback