Förklara för mig.

Jag förstår inte alls Twilight-hypen. High-school kärleksdrama med inslag av vampyrer? Och att han där Edward skulle vara så snygg att alla tjejer faller för honom direkt?

Är det mig det är något fel på eller?

Kommentarer
Postat av: Anna

Det är nog inte dig det är nått fel på, det är nog bara så att folk har olika smak :) Filmen är i min smak helt okej, nu när man jämför med böckerna som är jättebra skrivna :)

Postat av: Mimi

Det är dig det är fel på! Haha, nej, men folk har ju olika smak och jag säger bara det: läs böckerna - de är äckligt bra!

2009-03-30 @ 17:13:40
URL: http://letmepretend.blogspot.com/
Postat av: kattis

jag håller helt med. Vad är det med folk? Är inte böckerna skrivna för barn? Varför är en VAMPYR VEGETARIAN? HUR kan han vistas utomhus när det är ljust? Killen är ju inte ens snygg, jag fattar inte! Jag orkar inte ens se filmen eller bry mig om böckerna. Det är ju som Harry Potter typ, fast med en asful kille som satt mjöl i ansiktet och kajal kring ögonen.

2009-03-30 @ 19:04:03
URL: http://flas.blogg.se/
Postat av: Julia

Sv: Tack ^^



Alla kan ju inte ha samma smak, för då skulle världen vara ganska tråkig :) Har inte själv läst böckerna eller sett filmen, men min kompis säger att det är precis min smak. Får ta reda på det när jag får mera tid :D

2009-03-31 @ 08:41:48
URL: http://lulibell.blogg.se/

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback