Spännande dag imorgon!

Imorgon ska hela det samhälleliga och sociala programmet på Ålands Yrkesskola iväg till Stockholms län på studiebesök. Vi treor ska börja med att titta på fångar (Norrtäljeanstalten) och sedan ska vi lyssna på fria fångar (KRIS - Kriminellas Revansch I Samhället). Det ska bli riktigt intressant att besöka Norrtäljeanstalten - det är (förhoppningsvis) inte varje dag man får se ett fängelse från insidan. Sedan ska vi till KRIS för att få veta mera om deras organisation, troligtvis blir det också spännande, men jag tror att det kommer kännas platt jämfört med att ha varit till ett fängelse. Right? Men det blir nog ändå en bra dag, eftersom jag får spendera den med min klass - som är en härlig blandning av personligheter.



Men det jag ser mest fram emot är att få spendera en helg i Stockholm hos älsklingen, det blir bara svårare och svårare att bo ifrån honom. Jag längtar tills vi kan flytta ihop i höst!

Kommentarer
Postat av: AÖ

jag tyckte att kris var skitintressant för något år sedan då jag var dit. :p NA har jag aldrig varit in och tittat på, tyvärr. suck.

2009-03-11 @ 19:16:01

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback