Svar på tal

Jäklar vad ni var flitiga med kommentarerna idag då! Jag kör ett inlägg med svar på era kommentarer, lättast (för mig) så.

Julia: Ja, för tillfället har ångesten försvunnit. Det känns bra och jag hoppas den håller sig borta, haha. Hoppas att din ångest också ger med sig!

Anna: Herregud, vad har jag gjort för att förtjäna någon som är så härlig som du? Jag tänker mig dig som "den goda ängeln" som sitter på min ena axel, och så är jag själv "den onda djävulen" på andra sidan. Haha.

Sofia: Jag är väldigt säker på att det inte var din pappa. Om du inte har bytt pappa? För killen som kom hit var, ja, en kille uppskattningsvis under 30 år gammal... Haha.

Syster Jenny: Nej, jag tror inte att jag har ringt dig när jag har varit arg eller ledsen, men frågan var vart jag skulle vända mig. Jag hade nog av aggressioner under min tonårstid, just nu är jag mest bara nöjd hela tiden. Så du behöver inte vara orolig för att jag ska ringa dig, haha.

Syster Emma: Okej, hoppas stressen minskar för dig snart. Jag ska absolut försöka komma på din konfrimation (dock lovar jag inte 100% att jag kan ta ledigt den fredagen)! Säg åt Jenny att också komma. Eller, hon läser det väl här i min blogg så det ordnar sig. Haha. Ha det bra och hälsa hela familjen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha nää då var det inte min pappa. Men jag tror han är den enda på MI-data som heter kim. Om jag inte missat något :D kanske mats som kom ^^

2009-03-24 @ 21:11:09

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback