Alla i klassen som blir stressade av att höra hur mycket vi har kvar, sluta läsa nu!

Just nu är det väldigt mycket skola, trots att jag kanske inte alltid gör något skolarbete så finns det hela tiden snurrandes i mitt huvud.

Imorgon har jag tent i förvaltningsrätt och presentation i socialkunskap om maffia. På måndag har jag tyskatent och föredrag på engelska om Feng shui. På tisdag har jag deadline på en uppsats om Ulf Lundell som poet. På onsdag har jag deadline och föredrag om PTSD i samband med flyktingar. Och därpå följande måndag har jag mitt seminarium om rättsstaten USA. På tisdagen efter ska jag opponera Fridas slutarbete. Pust!

Ikväll pluggar jag förvaltningsrätt, gör några power point-sidor om maffian i Norden och gör en power point om Feng Shui.

Kommentarer
Postat av: ida

åh, jag är så himla glad! tänkte aldrig att vi skulle få en helt ny lägenhet, känns som en sån sak som bara alla andra får:P jag flyttar hem till åland den 6e juni och jobbar på sparis. blir eventuellt kvar där, på sparis alltså, om jag får en ordinarie tjänst. sen har jag några andra småplaner men det är lite för tidigt att ta ut segern i förskott med dem äännu;)

2009-05-14 @ 17:04:16

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback