Avklarad

Tack för att ni tror på mig! Dock gick tentan inte speciellt bra. Jag vet att jag blir godkänd (annars ska något konstigt till), men jag vet också att jag inte får högsta betyg (i så fall sak något konstigt till). Jag kommer att få något mitt i raden, vilket så klart aldrig är fel. Men jag hade verkligen hoppats på att kunna känna mig nöjd och stolt över vad jag presterat efter tentan, men så är alltså inte fallet. Nu ska jag slösurfa, kolla på någon härlig serie/film och sedan äta middag och dricka vin - mitt i veckan.

På återkommande.

Kommentarer
Postat av: Christine

Givetvis hade jag hoppats att det skulle gå awesome för dig, men det känns ändå lite bra att jag bevisligen inte var den enda som tyckte att tentan var svår. Jag kände mig inte helt säker på något, och gjorde bort mig totalt på första frågan... är väldigt glad om jag får Ba.Funderade på att blanka men ORKADE verkligen inte gå igenom hela processen en gång till. Men vi kommer igen, det är ju för tusan.. 255 poäng kvar av utbildningen!

Postat av: Hannah

Det var vall forsta tentan? If so you will only get better! You will learn how hard the exams can be and how much/what type of revision you need to do xx

2009-11-06 @ 14:38:12

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback