Från morgon till kväll

Oj, här var det dåligt med aktivitet. Jag undrar hur man gör för att tidsinställa inlägg - eller är det kanske bara en funktion för de som betalar för sin blogg? Så är det säkert.

Dagen har bestått av föreläsningar (arvsrätt) och sedan har jag mest sysslat med att ordna ihop julklappar och födelsedagspresenter till hela familjen. I övrigt har jag en ganska liten släkt, men bara i min egen familj finns det dubbla par föräldrar (mamma, styvpappa, pappa, styvmamma) och fem systrar (helsyster, halvsyster från mammas sida, halvsyster från mammas sida, halvsyster från pappas sida, halvsyster från pappas sida). Plus att mamma och mina två halvsystrar från pappas sida fyller år nära jul. Det blir alltså tolv presenter sammanlagt (om jag nu har räknat rätt...)! Jag har i alla fall kommit ganska långt i klappletandet, nu är det inte speciellt mycket kvar att fundera ut. Skönt det. På tal om julklappar, så är det en månad till julafton imorgon. LOVELY!

Nu ska jag gå och lägga mig för att orka få reda på betyget i JIK:en imorgon. Känner att jag kan hantera ett sämre vitsord om jag har fått ordentligt med sömn natten innan. Hoppas betyget kommer upp på hemsidan innan jag går till gymmet - så kan jag ta ut frustrationen där! Eller om det vill sig så väl, så får jag utlopp för glädjen där. Men låt oss inte tro för mycket nu.
Hur som helst - sova var det!

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback