Tankar om mitt PM

Ikväll har jag försökt få lite struktur och ordning på det som skall bli mitt PM om personlig integritet. Men antingen får jag ihop några korta väl valda rader om vad personlig integritet är, eller så skulle jag kunna skriva en avhandling där jag behandlar personlig integritet i arbetslivet, i brottsbekämpning, på nätet, vid sjukhus, i samband med FRA-lagen och så vidare. Men istället ska jag knåpa ihop 2,5 sidor text - vilket antingen är för mycket eller för lite enligt mig. Nåja, på ett eller annat sätt ska jag väl klara av det. Önskar dock att jag hade hittat någon doktrin som kändes perfekt, men det har jag alltså inte. På gymnasiet började jag ofta den här typen av texter med en definition av nyckelbegreppet enligt t.ex. SAOL - men det sa vår lärare uttryckligen att vi inte ska ta med i texten, så jag är lite fundersam om hur jag ska inleda texten också.

Annars ikväll har jag hunnit kolla på två avsnitt Desperate Housewives (samt en tillhörande sovpaus mellan avsnitten), druckit kaffe och ordnat en pärm inför den kommande kursen i civilrätt. Diska har jag också gjort, spännande va?

Kommentarer
Postat av: Christine

Jag tycker också omfattningen är ett problem..med 5 cm högermarginal bara rasar raderna bort! Jag har också lite problem att hitta bra doktrin, men åkte till både Stadsbiblioteket och Riksdagsbiblioteket, så nu har jag en bok jag garanterat ska använda, och en jag hoppas kunna använda. Rekommenderar verkligen Riksdagsbiblioteket, jag uppfattade det som mycket mer strukturerat och lättöverskådligt än Uni.


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback