Vår lägenhet i detalj

Okej, här kommer en liten guidad tur i våran lägenhet. Jag får själv intrycket på bilderna av att det är ostädat i lägenheten, men så är det inte i verkligheten. Inte så farligt i alla fall.
Välkomna in, här har vi alltså precis stigit in genom dörren och har en spegel samt en del förvaring till höger.

Till vänster, fortfarande i hallen, hittar vi "garderoben". Här hänger jackor, klänningar, kostymer och i skåpet förvaras allt och ingenting. På hyllan längst upp i bilden kan ni se resväskor som skulle räcka till hela Stockholms hemlösa samt öl, som även den skulle räcka till ganska många människor.

Golvet i hallen, till vänster fortfarande, är platsen för skor och städgrejer.

Om vi kolla in hallen en gång till, så ser ni en dörr till vänster, den går vi in genom tycker jag!

Tadaa! Badrummet. Det ni ser är alltså en toalett, förvaring, handdukar samt ett blått duschdraperi.

Ett mycket (o)vanligt handfat.

När man kommer längre in i lägenheten ser man direkt vår stora ståtliga säng (med det fruktansvärt fula överkastet på). Tavlan ovanför sängen har jag och Adam köpt på Rhodos och släpat hem därifrån.

Om vi låter blicken svepa lite åt höger ser vi hela fönstret med den (snart döda) rosenbusken. Allra längst till höger i bild skymtar ni TV-möbeln.

Som ser ut så här i närbild. Observera hjärtat ovanför TVn, symboliskt va?

Nu har vi tagit oss ännu lite till åt höger. Längst till vänster i bild har ni alltså hallen, fast från andra hållet den här gången. Annars ser ni en låg hylla och en byrå. Även en tavla (målad av mammas kompis Tinca), en klocka och en anslagstavla ryms med i bild.

Ja, här har ni alltså hallen rakt från andra hållet. Jag vet att det är svårt att se på den här bilden, men vi har en ursnygg dörrmatta; svart med en stor gul smiley på! Haha.

Nu har blicken flyttat lite till höger igen och då får vi syn på köket. Japp, det är hela vårt kök. Stort va? Pingvinkalendern älskar jag.

Sedan kommer mat-/arbets-/skrivbordet. Observera alla snygga röda köksprylar samt den fina mattan under bordet. Har ni märkt att "allt" i vår lägenhet är svart, vitt eller rött? Perfekt.
Nu var tyvärr rundturen slut, det enda ni inte har fått se nu är undersidan av sängen och insidan av kylskåpet. Det sparar vi till ett annat tillfälle!
(Intresserad av inköpsställen? Ikea, nästan uteslutande.)

Julia

Kommentarer
Postat av: Malin

Roligt att se! :) Det blev ju en riktig rundtur.

Postat av: Liz

hihi o så kul o se :)

Ni har det ju jättemysigt!

2009-10-11 @ 16:07:33
Postat av: Hannah

Neejjj...Filten och Blomman och Hjartan ar Rosa och duschdraperiet ar blatt! Du behover ga handla igen!!

2009-10-12 @ 15:33:20

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback