Dag 11 - Mina syskon (på riktigt den här gången!)

Mina syskon är som sagt de finaste syskonen man kan tänkas ha. Att mina syskon består av fem systrar är ju helt fantastiskt, bara det! Till att börja med har vi Jenny, min enda storasyster och min enda "helsyster". Vi har alltså samma mamma och samma pappa. Därefter kom jag till världen. Sedan skilde sig mamma och pappa och hittade nya finfina respektive. Pappa och Susanne fick Emma ungefär ett halvår innan mamma och Mika fick tvillingar, Fanny och Frida. Därefter kom Maja, Pappa och Susannes andra gemensamma barn.
-
Jenny är 22 år gammal, bor utanför Gävle och studerar i Uppsala. Hon bor i Gävle tillsammans med sin Janne och de verkar ha det himla trevligt tillsammans. Janne är förövrigt väldigt trevlig. Och Jenny också, så klart! Det Jenny studerar till är sjuksköterska. Hon började sin universitetsbana med att läsa till lärare, men har nu svidat om till något som jag tror passar henne mycket bättre. Jenny är kolugn, för det mesta. Jenny har bra musiksmak. Jenny har bra filmsmak (om man bortser från att hon gillar Sagan om Ringen-trilogin). Jenny bryr sig om allt och alla och har ett väldigt stort hjärta. Jenny är glad och har lika bra humor som jag har.
-
Emma är precis nyligen 16 år fyllda. I fredags för att vara exakt. Emma bor hemma hos pappa och Susanne i Dalarna. Hon läser på ABB-gymnasiet i Ludvika. Emma är modeintresserad och har ett öga för det där, hon är väldigt bra på att hitta snygga saker! Som hon hemskt gärna vill köpa också. Emma är trots sitt modeintresse jordnära och lugn. Hon är inte så värst typiskt tonåring, utan hon påminner rätt mycket om hur Jenny var i ungefär den åldern.
-
Frida är tvilling med Fanny. De är alltså båda 15 år gamla. De bor på Åland tillsammans med mamma och Mika. De går båda sista året i högstadiet just nu. Frida är nog min allra snyggaste syster (förlåt alla ni andra!). Frida är dessutom grymt rolig, jag gillar hennes humor. Däremot får jag ibland känslan av att min humor inte alltid går hem hos Frida... Nåja. Frida är väldigt klok, det går att diskutera saker med henne utan att det känns som att det är en tonåring man pratar med. Frida är dessutom duktig på att visa kärlek. Djur ligger Frida varmt om hjärtat, och då speciellt vår hund Uti.
-
Fanny är då som sagt tvilling med Frida. Fanny har tvärtemot oss alla andra riktigt dålig humor, haha. Hon är väldigt pratig och skrattig. Fanny är en datanörd, jag misstänker att hon brås på mig. Vi båda spenderar alldeles för många timmar framför datorn. Fanny håller på med redskapsgymnastik rätt mycket, så allt som oftast befinner hon sig i Bollhalla och tränar.
-
Maja är minstingen i gänget. Hon fyller snart 8 år (hjälp, nu blir jag osäker - är det verkligen 8 år hon fyller, redan?!), närmare bestämt den första januari! Maja bor i Dalarna med pappa, Susanne och Emma. Maja älskar att få uppmärksamhet, vilket hon fixar genom att spela pajas. Just den biten påminner riktigt mycket om hur jag var när jag var liten... Maja sjunger otroligt fint, trots sin ringa ålder! Förra årets julkalender med Supersnällasilversara och Stålhenrik var en riktig favorit för Maja. I många månader (kanske fortfarande?) sprang hon runt och lekte Supersnällasilversara och hon kan alla deras låtar utantill. Häftigt!
-
Här hade det varit fint att illustrera med bilder på alla de fina systrarna, men jag har lite dåligt med bilder på dem - tyvärr. Det får jag lov att försöka åtgärda!
-
Totalt antal gånger jag använt ordet "jag" i detta inlägg: 12 gånger.

Kommentarer
Postat av: Fanny

jag har inte dålig humor, jag har en speciell humor ! :D

Postat av: Julia Lindfors

Fanny: "okej" ;)

2010-12-12 @ 19:58:07
URL: http://tejprulle.blogg.se/
Postat av: mamma

jättefint skrivet om dina systrar! Du är lyckligt lottad med stor fin familj!kram

2010-12-12 @ 20:45:20
Postat av: Jenny

Vad fint skrivet! :) Janne håller med om din Sagan om ringen-parantes hälsar han! Haha!

2010-12-12 @ 20:52:28
Postat av: Hannah W

Jag vill krama er alla! Holler med Jenny om Sagan om ringen och Fanny om hennes humor! :)) x

2010-12-12 @ 21:56:48
Postat av: Christine

Men alltså, Julia... Sagan om ringen är ju bra? Förvisso går LotR-trilogin kanske inte helt ihop med min otroligt finkulturella sida som i tid och otid får mig att slänga ur mig dryga kommentarer som att Stadsteatern är för pöbeln (ehum, jag är charmig, egentligen...), men alltså.. jo, Sagan om ringen är bra! Och det inte bara för att Viggo Mortensen var riktigt het som Aragorn. (När jag var typ 13 var jag kär i Legolas, som alla andra tjejer i de åldern, men numera får jag ge min mamma rätt - han ser allt lite väl mesig ut...)

2010-12-13 @ 23:44:17
URL: http://cricce.blogspot.com

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback