Lite hockey så här på fredagskvällen

Vi kan väl säga så här; svenskarnas kaxiga uttalanden angående att finnarna skulle vara så dåliga fick direkt moteffekt när Finland gick till semi och inte Sverige. Men då började finnarna uttala sig kaxigt om sin överlägsenhet och nu ångrar de nog sig lite. Efter drygt 12 minuter hade USA gjort 6 mål på Finland. Då kan man inte ens påstå att man är ett bra lag (från Finlands sida alltså, USA däremot är väldigt bra).

Kommentarer
Postat av: Niklas

Nåja. Det viktigaste är att Finland kom före Sverige, resten är obetydligt ;)

Postat av: Anonym

Åh vad det är underbart med oinsatta som alltid har så mycket åsikter när Finland har förlorat... Kan du inte hockey så var då tyst...

2010-02-26 @ 23:28:32
Postat av: Sofia

Jag tycker Julias åsikt är rätt, även fast jag hejar på Finland. Ett lag är inte så bra om man släpper in 6 mål på mindre än 12 min. Sammanhållningen är inte bra då, inte försvaret, ingenting. Finland kan helt klart göra bättre ifrån sig, men de spelade verkligen inte bra idag.

2010-02-27 @ 01:55:59
Postat av: Julia

Haha, vad roligt att du som är anonym tydligen tog förlusten så hårt att du inte kan acceptera sanningen. Finland spelade inte bra. Ett bra lag släpper inte in 6 mål på 12 minuter. Face facts. Lyssna på Sofia!

2010-02-27 @ 09:30:19
URL: http://tejprulle.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag hejjar inte ens på Finland HAHA. Talade endast om dina okunniga kommentarer.

2010-02-27 @ 11:41:50
Postat av: Julia

Okej, men om du nu är så kunnig så vill jag mer än gärna höra exakt vad i mitt inlägg som är så okunnigt? Jag uttalar mig knappt om hockey överhuvudtaget, utan jag påpekar bara att såväl Sverige som Finland varit kaxiga, och ganska direkt efteråt fått ta tillbaka det. Exakt hur kan det vara så otroligt okunnigt? Haha. Det har ju inget att göra med själva hockeyn, det var ju bara ett konstaterande. Det är inte ens några åsikter. Så jag förstår faktiskt inte varför du då är så upprörd. Förklara det för mig. Och du behöver inte vara anonym, jag lovar att jag kan hantera dina kommentarer även om jag vet vem du är.

2010-02-27 @ 12:14:43
URL: http://tejprulle.blogg.se/
Postat av: Christine

Jag kollar på hyfsat mycket hockey, och jag kan lugnt säga att Finland inte direkt var bra mot USA. Sen kan man alltid diskutera vad ett bra lag är - bra är ju ett relativt begrepp. Jämfört med lag i svenska allsvenskan är finska landslaget troligen jäkligt bra. Jämfört med USA var de dock urusla.



För övrigt så borde Finland överhuvudtaget inte vara kaxiga mot Sverige i OS. Hur många guld har Finland? Just det, 0...hur många har Sverige? Ja, just det, fem! Jag tror få svenskar ser det som så himla knäckande att Finland lyckats ta ett brons i damhockey och eventuellt ett brons i herrhockeyn... face it, våra fyra kvinnliga curlingspelare är betydligt bättre på is än vad några finnar varit i det här OS:et ;)

2010-02-27 @ 21:26:20
URL: http://cricce.blogspot.com
Postat av: Julia

Haha, härligt Christine att du alltid lyckas få in curlingen på ett eller annat sätt ;) Själv är jag överlycklig för att OS tar slut idag! Äntligen säger jag bara. Äntligen.

2010-02-28 @ 07:39:53
URL: http://tejprulle.blogg.se/
Postat av: Christine

Hahaha jag ska ju börja spela curling nu också! Imorgon ska jag vara på Arlanda 07.50 med en kompis för att ta emot tjejerna, åker hemifrån 05.44 :D ÄLSKAR LAG ANETTE NORBERG :D

2010-03-01 @ 20:12:56
URL: http://cricce.blogspot.com

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback