En kommentar till revolutionen

Julia äter fisk, det trodde ni aldrig va? De första tuggorna gick trögt även fast jag var vrålhungrig. Men sedan fungerade smaken och till sist var fisken helt okej. Jag kan absolut vänja mig vid att äta fisk för att kanske någon gång i framtiden till och med gilla det. Vi har mera lax i frysen ifall jag får något ryck och vill äta det igen.

Orsaken till att jag äter fisk? Jag tycker att det är jobbigt att inte gilla fisk. På många tillställningar och i många sammanhang är fisk det enda alternativ som finns, och då vill jag inte vara den som tackar nej eller pressar i mig maten och känner hur den växer i munnen. Därför har jag helt enkelt bestämt mig för att börja äta fisk. Som jag skrev i något tidigare inlägg så tror jag väldigt mycket på att inställningen sätter tonen för hur livet blir. Och om jag är inställd på att fisk är gott, så blir det gott. Förr eller senare. Vuxet av mig va?

Kommentarer
Postat av: Emma

Nejmen grattis Julia. Jag har visst vart vuxen hela livet, om det är vuxet att äta fisk, haha ;) Dock menar du kanske att din inställning är vuxen, men men. Ha det bra :)

Postat av: Mamma

absolut vuxen tecken!

2010-01-19 @ 08:14:28
Postat av: Christine

Haha oj, vuxet! Så vuxen tänker inte jag bli riktigt än :P

2010-01-19 @ 23:54:57
URL: http://cricce.blogspot.com

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback