Home sweet home

Nu (äntligen) är jag tillbaka i Stockholm! Resan hit med mina tre väskor samt handväska var ingen höjdare. Att det sedan var fullproppat på tunnelbanan gjorde inte saken bättre. Det var väldigt nära att jag inte skulle hinna av tunnelbanetåget innan dörrarna stängdes - så svårt var det att komma ut med all packning! Bussen var även den ett helvete, så trångt och så svårt att få med alla väskor av bussen. Som tur var hjälpte en man mig med två av väskorna - så jag kom lyckligt av. Men nu dröjer det länge innan jag åker ifrån Stockholm igen, jag lovar!

Packat upp har jag redan hunnit göra, äter middag gör jag just nu. Återstående tid av kvällen ska jag använda till att förbereda min munta som jag har imorgon. Var bra mycket mera att läsa igenom som förberedelse än vad jag hade räknat med, men det ska nog gå bra ändå.

Det kommer säkerligen komma ganska många inlägg från min sida. Jag ska nämligen vara ensam nu fram till den 14 januari, då Adam ÄNTLIGEN kommer till Stockholm. För tillfället har jag varit hemma i två och en halvtimme och jag saknar honom som sjutton. Som substitut för Adam och som utlopp för alla mina kvällsfunderingar får bloggen ställa upp.

Så med andra ord... jag återkommer!

Kommentarer
Postat av: Odile

Haha, de e svårt när man saknar någon :)

Men hoppas att bloggen ger dig nöja och att du står ut tills han kommer :D


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback