Snudd på irriterad

Nu har jag precis skrivit ett sakligt, men lite irriterat mail till Transportstyrelsen. Jag tycker inte att det är okej att ha en handläggningstid på över 4 månader när det gäller ett körkort som gått ut efter halva den tiden. Inte okej. Nu väntar jag med spänning på svar. Gud nåde dem om de ger mig avslag på ansökan om svenskt körkort. För i så fall måste jag göra om allting, det vill säga teoriprovet samt uppkörningen (och allt annat som hör där till).

Kommentarer
Postat av: mamma

skärpning transportstrelsen! Tänk på mamma och hennes nerver och plånbok!

2010-07-06 @ 17:40:30
Postat av: anna

om jag var du så skulle jag inte ha allt för höga tankar om transportstyrelsen alls. basse ansökte om svenskt körkort i slutet av januari/början av februari och han har fortfarande inte fått det, trots att han ringt dit ungefär varannan vecka.

2010-07-06 @ 22:43:55
Postat av: Anonym

Jag skickade in alla saker till transportstyrelsen så de hade samtliga handlingar 3 mars. En månad senare ringde jag dit, de hade allt, de hade till o me handläggare på ärendet och det skulle ta några veckor så skulle de vara klart. April gick körkortet ut, unde juni kom inget, heller inte juli, slutet av augusti så fick jag post från dem.. de är ju nån vecka sådär.. snabbt går de här i Sverige.

Men jag antar du fått ditt körkort och allt är under kontroll nu?

2010-09-11 @ 15:29:20

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback