Tiden går!

Tiden fullkomligt flyger iväg. Men jag har kul under tiden, så det är inte hela världen att jag inte hinner med allt som jag önskar. Igår kväll kollade Adam och jag på film (Law Abiding Citizen, helt okej men inte bra) och sedan försökte vi somna tidigt. Det gick sådär. Klockan 05:00 ringde väckarklockan, oavsett hur många timmar vi hade sovit. Jag snörde på mig skorna (efter en kopp kaffe och lite slöstirrande ut genom fönstret) och promenerade till stan samtidigt som Adam åkte på jobb. Återigen var det en ljuvlig morgonpromenad från Kalmarnäs och hem till mig. Jag gick en minut snabbare än förra gången, haha.
-
Därefter har jag varit på jobb och haft en intensiv dag - mycket att stå i! Men det känns väldigt skönt att ha fått undan en del saker som annars bara blir släpandes på jobbet.
-
När jag kom hem lagade jag middag och serverade mina småsystrar (och mig själv, så klart) ris och kyckling. Nu drar jag efter andan en stund innan jag ska bli upphämtad av Adam för att upprepa proceduren. Så min morgondag kommer alltså bestå av väckning 05:00, promenad till stan, dusch och frukost, jobb, hem och laga mat. Fint så.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback