Buzzador: Dove VisibleCare

Jag (och ungefär resten av Sveriges feminina befolkning) har fått äran att vara buzzador för Doves nya duschkräm. Först och främst kan man ju fråga sig vad det innebär att vara buzzador. En buzzador är en mänsklig, talande reklampelare som förmedlar det budskap man själv vill. Med andra ord, som buzzador kan man ibland ha turen att få prylar hemskickade till sig. Dessa prylar ska man först testa själv under en tid. Sedan ska man samla sina nära och kära för att berätta om de egna upplevelserna med produkten och dela ut tester av produkten. På detta sätt ska man sprida reklam för prylen ifråga på det mest effektiva sättet. För faktum är att väldigt många gör så som en nära rekommenderar.
-
I detta fall har jag alltså fått testa Doves nya duschkräm (som ni ser ovan på bilden). Det speciella med den här duschkrämen är att den utlovar märkbart mjukare hud (alltså som en body lotion redan i duschen) samt att den löddrar mer än någon annan produkt på marknaden.
-
Jag föll inte helt för denna produkt.
Doft: helt okej, men den känns inte speciellt fräsch. Lite för söt doft för mig.
Lödder: visst löddrar den mycket, men jag upplever inte att den är mycket mer löddrig än andra produkter.
Mjukgörande: jag upplever inte att produkten har gjort min hud märkbart mjukare, trots att jag vanligen inte har överdrivet torr hud. Även om jag har använt duschkrämen så känner jag hur huden stramar och blir torr efter drygt en timme (alltså precis när man fått på sig strumpbyxorna och inte orkar dra av dem för att smörja in sig).
Betyg: 3 av 5, den är inte dålig - men den är heller inte så revolutionerande som jag får intryck av i reklammaterialet.
-
Om du vill bli en buzzador skulle jag uppskatta om du blev det via mig, för då får jag högre ranking och kan således få lättare att pröva på olika produkter. Det går även att vara buzzador på Åland. Hör av dig om du vill bli buzzador!

Kommentarer
Postat av: mamma

jag vill bli en buyzzadåre!

2010-03-26 @ 07:10:02
Postat av: AÖ

fan, jag fick inte den kampanjen, typiskt. :p

Postat av: Erika

hörudu, hur fungerar det där? kan jag få sakerna hitskickat till holland också? det skulle vara en helt trevlig grej om det inte tar upp så mycket tid och hjälper en fattig studerande med att få lite gratisgrejer. låter helt nice.

2010-03-26 @ 15:11:23
URL: http://lindholmerika.blogg.se/

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback