Vår fina lägenhet!

Ja, det ni ser ovan är alltså en modifierad version av lägenhetsritningen. (Riktiga bilder kommer när vi har flyttat in, eftersom vi enbart sett lägenheten med de förra hyresgästernas alla möbler på plats.) Först har vi alltså ingången nederst i bild.
-
Direkt till vänster finns badrummet. Badrummet är kaklat i vitt med blåa detaljer och duschen har glasväggar. Ja, det var alltså badkar på ritningen men i verkligheten stod där en fin dusch. Det andra jag har ritat till i badrummet är en tvättmaskin. Vi ska nämligen få köpa tvättmaskinen av de som bodde där före oss, vanligen är man annars hänvisad till tvättstugan.
-
Det stora rummet som man kommer till direkt från hallen är alltså vardagsrummet. Det var verkligen rymligt och i dagsläget beklätt med gula fräscha tapeter. Golvet var någon form av ljust trägolv, men inte äkta parkett (tror jag - är ingen expert). Vardagsrummet har, som ni ser, tre fönster i ena hörnet. Trots att lägenheten ligger på markplan är det inte någon egentlig insyn. Perfekt!
-
Från vardagsrummet finns det en dörr in till en klädkammare/garderob/mini walk in closet. Där inne fanns två garderober och plats för att hänga (mycket) saker.
-
Köket hade säkert någon färg på väggarna, vilken minns jag absolut inte. Skåpen i köket var dock ljust mintgröna, så det kan hända att jag och Adam får ett ryck och målar om dem en vacker dag. I övrigt var kylskåp och frys bytt för mindre än 2 år sedan. Ugnen fungerade helt bra, spisen var dock lite slö. Det fanns otroligt mycket skåputrymme i köket.
-
Sovrummet är det lilla rummet som är kvar. Där inne var det gröna tapeter och ganska trångt. De som bott där före oss hade en 120x200 cm säng, och det var ungefär allt man fick plats med till vänster om dörren. Till höger hade de skrivbord och eventuellt kan man få in en bredare säng på den sidan av dörren. Vi får helt enkelt se!
-
Utöver detta ingår ett förråd, men det har jag inte någon ritning på.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback