Suck, vad trist!

Just nu är jag lite mindre glad. Jag fick bara BA (näst högsta) på europarättstentan. Helvete. Jag som gillade kursen och trodde att jag hade grepp om det. Nåja, jag får väl nöja mig med att vara en medelmåtta. Verkar ju inte som att jag kommer uppnå så himla mycket annat. Känner mig lite nedslagen just nu, som ni märker. Men det är inget att gräva ner sig i. Livet går vidare. Jag lär ändå bli en jävel till jurist, för jag vet att jag fungerar mycket bättre i praktiska situationer.

Kommentarer
Postat av: Anna

Alltså, det är ju sådär. En tenta är är en tenta, och det är inget att hänga upp sig på. Samma som när vi skrev tenta i bild. Jag hade 5 av 8 poäng, men skulle jag stå där och ha en barngrupp så skulle jag ju ändå veta hur man ska göra allt. Sen att jag inte visste att det är mer utvecklande för barn att arbeta med lera än med pennor är ju en sak, jag vet ju det nu i alla fall.

Postat av: Christine

Du är allt annat än en medelmåtta! Det är sjukt små marginaler på tentorna (särskilt i de här små fjantkurserna)och precis som du säger själv så är du grym när det kommer till det praktiska! Jag vet att du har koll på Europarätten och om du bara har viljan (vilket jag VET att du har) så kommer du kunna jobba med vad du vill inom den.

2010-05-31 @ 14:49:12
URL: http://cricce.blogspot.com
Postat av: mamma

BA är BRA! Och tänk om du skrev högst på alla tenter redan nu,vilken enorm press du då skulle ha resten av studietiden( 4 år till eller vad?) Du är JÄTTEDUKTIG Julia!

2010-05-31 @ 16:22:13

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback