Daglig rapportering från livet som Julia

Så vad har jag gjort idag egentligen? Jag menar, jag har ju verkligen inte varit en flitig bloggare. Istället har jag befunnit mig i skolan cirka sju timmar. Vilket är ungefär sju timmar mer än vad jag brukar spendera i skolan. Eller i alla fall fem timmar mer. Jag har dock haft en väldigt bra skoldag och känner mig inspirerad och motiverad till juridiken (igen, jag får ny inspiration och motivation några gånger per vecka - haha). Vår seminarielärare för den här delen av kursen är verkligen bra, jag gillar henne starkt. Vår avtalsförhandlingsövning fick mig att se tjusningen i att förhandla, verkligen roligt! Dessutom hann jag med ett möte inför den Nordiska veckan. Det närmar sig med stormsteg och jag längtar med skräckblandad förtjusning.
-
Ikväll har jag knåpat ihop en önskelista inför julafton, för jag har faktiskt varit mycket snäll i år och förtjänar således många fina julklappar. Läste du detta och noterade, tomten? Önskelistan ska få publiceras här på bloggen, men jag tänkte vänta med det lite. Det är ju faktiskt rätt länge kvar till jul än så länge.
-
Nu ska jag fortsätta kolla på Grannfejden på tv3. Helt sjukt provocerande program. Jag förstår inte hur människor orkar hålla på och bråka om triviala saker som oftast till och med inte ens är sanna. Vilket slöseri med energi! Jag föredrar att antingen tycka om folk eller att inte bry mig över huvud taget. Och att värna om svagare personer.

Kommentarer
Postat av: mamma

men bestämde vi inte att det är onödigt med julklappar?? alla är ju så stora nu och har allting...! kram

2010-11-04 @ 21:00:52
Postat av: julia

Mamma: Jaaa, jag kan dra mig till minnes något sådant dumt påhitt. Dock inget jag någonsin förstått :p kram

2010-11-04 @ 21:52:01

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback