Ljudböcker!

Mamma lyssnar alltid på ljudböcker när hon till exempel promenerar eller ligger på spikmattan. Det här tyckte jag att verkade behändigt, så jag valde att börja lyssna jag också. Vi lyssnar alltid på samma ljudböcker. Men nu kunde jag precis konstatera att jag ligger 18 ljudböcker efter henne. Hur kommer man ifatt det?! Jag får helt enkelt börja prioritera långa löparrundor i skogen, många långa promenader och försöka ta mig tid att ligga på spikmattan ofta. Eller så får jag åka på semester ensam och inte göra annat än ligga på stranden med hörlurarna i öronen och någon bra deckare som läses för mig.
-
Men jag gillar skarpt ljudböcker. Att sitta på bussen eller tunnelbanan med en bra bok i öronen är oslagbart. Jag älskar även att lyssna på ljudböcker när jag tränar. Inget får en löparrunda att kännas så enkel som en riktigt spännande ljudbok. Dock är det inte helt optimalt att lyssna på deckare när man är ensam ute i en mörk och tät skog, eftersom väldigt många i deckarna blir mördade på precis sådana platser - men i alla fall. Jag rekommenderar ljudböcker för alla!

Kommentarer
Postat av: mamma

betyder det att jag bara latar mig?????????

2010-11-05 @ 12:15:50
Postat av: Anna

Jag lyssnade på ljudböcker förut, men jag konstaterade att jag blev så fokuserad på att lyssna så jag glömde bort allt annat. Till exempel så missade jag min hållplats där jag borde stigit av bussen. Och det hände inte bara en gång, utan 4 gånger på en vecka! Efter det så har jag inte lyssnat på ljudböcker ;D

Postat av: Julia

Mamma: Nej, det betyder att du går ut med vår extremt långsamma hund mycket oftare än vad jag gör! Och att du började med ljudböcker långt före jag förstod det fina med det.

Anna: Haha, ja då blir det ju lite problematiskt. Jag har inte haft några sådana problem, som tur är!

2010-11-05 @ 12:19:45
URL: http://tejprulle.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag lyssnade en del i våras när jag jobbade som städare/diskare, dagarna gick mycket fortare! :-D Lite jobbigt bara när någon började prata med mig. För mig är det så att jag måste göra något samtidigt som jag lyssnar, annars somnar jag.

2010-11-05 @ 12:28:16
URL: http://mejlajn.blogg.se/
Postat av: Julia

Malin: Vad smart att lyssna på ljudbok på ett jobb där man inte behöver kommunicera med andra hela tiden. Och om någon pratar med en är det ju bara att pausa! Jag måste också göra något samtidigt som jag lyssnar. Jag förstår verkligen varför man läser godnattsaga för barn, otroligt sövande att höra en berättelse sådär!

2010-11-05 @ 17:19:21
URL: http://tejprulle.blogg.se/

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback