En lång, men rolig, dag!

Gårdagen var en lång och rolig festdag. Vi började som planerat i Kista och gick på deras två studentpubar. Därifrån åkte vi med den finska bussen (det fanns bussar med olika teman som gick mellan ställena) till Södertörns studentpub. Sedan var det meningen att vi skulle hinna till Haninge, men på grund av trafiken hanns det aldrig med. Istället bar det av vidare till Stockholms universitet där tre olika pubar hade öppet (bland annat vår pub - juridiska föreningen). Däremellan åkte vi iväg en sväng till Medicinska föreningens pub. Sedan avslutade vi kvällen med att gå till de öppna pubarna på KTH, med Nymbles slutfest som den absoluta slutdestinationen.

Jag hade riktigt roligt under dagen och det var himla avkopplande att sitta i solen med härliga människor och att dessutom åka runt till olika studentpubar och se skillnaderna och likheterna. Fördelen med att börja tidigt på dagen är att man gott och väl kan åka hem någorlunda tidigt, utan att det känns som att festkvällen blev för kort. Så vi har hunnit få en hel del sömn i natt och är inte så farligt trötta - trots att vi faktiskt festade i ganska exakt 12 timmar igår! Jisses, det är lång tid.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Sv: Tack Julia! Ja, oavsett om jag har en sjukdom eller inte så kommer jag alltid vara samma gamla Sofia. Hoppas att du får en riktigt trevlig helg! Kram

2011-04-30 @ 15:38:00

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback