Killar...

I natt har jag fått en minst sagt upphackad sömn. Vem har sagt att det är när man skaffar barn man får glömma att sova hela nätter? Jag skulle säga att det samma gäller när man skaffar sambo.

För jag kan inte sova ordentligt innan Adam kommit hem. Och igår, efter att han jobbat, fick han för sig att han skulle dricka öl med kompisarna en liten stund (han slutade jobba runt 22). Det slutade med att jag ringde 04:35 och sa att han är så illa tvungen att komma hem nu. Då hade jag varit vaken i en timme och väntat på att han åtminstone skulle svara på mitt mess och säga var han höll hus... När han väl kom hem var jag klarvaken och lade mig och kollade på tv. Sedan slumrade jag två timmar på soffan, men kan inte påstå att jag känner mig speciellt pigg idag.

Killar, suck.

Nu sitter jag i alla fall med en ansiktsmask, tv, dator och en bunt tjejtidningar i soffan. Och x antal koppar kaffe. Så det börjar ordna upp sig, tröttheten går att förtränga.

Kommentarer
Postat av: mamma

och vad gör Adam..?

2011-03-26 @ 11:32:30
Postat av: Julia

Sover... Så klart!

Postat av: Anna

Oj vad jag känner igen det där. Simon var på styrelsemiddag igår, och sen skulle han ta nån öl på sjukan och sen skulle han komma hem. Jag somnade vid tre, vaknade vid fem. Kvart i 9 fick jag tag på simon... Ja, vissa dagar är jag inte så kärleksfull kan jag säga. Idag är en sån ;)

2011-03-26 @ 11:50:39
URL: http://tingeling0.blogspot.com
Postat av: Julia

Härligt att höra att det inte bara är jag som bestraffar med att vara icke-kärleksfull! Det gör det lite lättare att fortsätta vara sur (och utnyttja situationen så att pojkvännen får göra allt hushållsarbete, hehe).

2011-03-26 @ 11:52:46
URL: http://tejprulle.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag skulle gärna utnyttja Simon till hushållsarbete just nu, men han är inte hemma ännu. Och nu kan jag inte ringa och väcka honom igen, för hans telefon är död. Men jag får väl sura till i morgon eller nått ;)

2011-03-26 @ 12:00:25
URL: http://tingeling0.blogspot.com

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback