Jag och min kurslitteratur

Den här första veckan av terminen har inneburit full fart för min del. Inte så mycket för att jag läser två kurser, utan snarare för att det internationella fadderiet dragit igång. Både tisdagskvällen och gårdagskvällen spenderade jag på Juristernas Hus för event relaterade till det internationella fadderiet. Igår köpte jag även all kurslitteratur, såväl den till processrätten som den till den första delkursen i statsvetenskap. Tolv härliga böcker står nu uppradade på vardagsrumsbordet och bara väntar på att bli lästa. Den första av de processrättsliga böckerna har jag redan huggit tag i.

Senare idag ska jag åka in till stan och sälja två böcker (från gymnasietiden). Samtidigt tänkte jag passa på och köpa kantareller från Hötorget. Har man inte tid eller lust att själv gå runt i skogen och plocka svamp, så får man istället köpa den. Dessutom hade jag även tänkt hinna med den sista löprundan innan Tjejmilen (som är på lördag) idag.

Men först ska jag hälla upp dagens tredje kopp kaffe och fortsätta läsa kurslitteratur, den här gången ska jag nog provsmaka den statsvetenskapliga litteraturen.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback