Lördag, söndag och nu måndag - dagarna går!


Adam leker inne på Södertörns pub under Valborgspubrundan.

I lördags var det Valborgspubrundan här i Stockholm. Strategiskt placerad på en lördag och inte på självaste valborgsmässoafton. Valborgspubrundan är alltså en dag då de flesta studentpubar i Stockholm håller öppet och sedan går det bussar kors och tvärs genom Stockholm för att slussa alla festglada mellan pubarna. Målet är så klart att hinna med alla pubar, men det misslyckades vi med. Jag tror att vi besökte 10 pubar, av totalt 15 stycken. Och vi höll igång från 11:30 till 03:00. När Adam och jag kom hem var jag så trött och slut att jag knappt orkade gå och lägga mig. Igår, söndag, latade vi oss mest hela dagen och sedan avrundade vi latandet med pizza och en film.

Idag är det nya tag som gäller. Adam och jag har hämtat ut fåtöljen från IKEA och släpat den genom halva Stockholm (kändes det som). Eftersom den var ett så pass stort paket så kunde den tydligen inte levereras till ICA här på Lappis, utan vi fick hämta den från Karlavägen. Nåja, det gick ju bra och nu har vi en fin fåtölj här i vardagsrummet. Mysigt! (Bild kommer så fort vi fått undan skrivbordet som stått på "fåtöljens plats".)

Idag har jag även påbörjat LCHF-kost (igen). Det känns riktigt bra att lämna bort kolhydraterna nu efter en helg som nästan uteslutande bestått av kolhydrater. Dessutom är det kul att tvingas tänka till lite extra för att hitta på roliga maträtter som är LCHF. Ikväll ska vi till exempel grilla med några kompisar och då blir det smarriga grillspett för Adam och mig.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback