Inte utan mina ord

En vecka har gått sedan mitt senaste blogginlägg och jag ser att ni trots detta klickar er in här flitigt flera gånger per dag.

Jag har hunnit avsluta Rockoff-veckan, jag har varit till Stockholm, jag har gått på en 12,76 km lång promenad (!!), jag har jobbat och jag har blivit sjuk. Jag var hemma från jobbet i tisdags och sov ända till 13.30! Jag kan inte minnas när jag senast sovit så länge. Sedan var jag fylld av energi och var igång ända fram till läggdags. I går var jag på jobb och energin var på topp nästan hela arbetsdagen. Igår kväll försvann min röst successivt och vid läggdags hade jag inte mycket till röst. Imorse kände jag att rösten fortfarande inte återvänt och halsontet var envist kvar, så inget jobb för mig idag. Jag försöker kurera mig med mängder av te med riven ingefära i, eftersom alla "vanliga" halstabletter och hostmediciner innehåller socker/sockeralkoholer.

Imorgon måste jag ta mig till jobbet, annars blir det lite väl tomt på stadskansliet. Och dessutom väntar fest i dagarna två i helgen, så jag måste se till att orka! Jag har redan tänkt vara nykter (vill maximera viktnedgången), men det vore ju trevligt om jag kunde prata och ha energi till att umgås med härliga människor! Förmågan att prata är ju en av mina starkare sidor, att vara tyst är inte riktigt min grej...

Fredagens fest är födelsedagsfirande för Adams pappa Owe som fyller 50 år nästa vecka och för Adams lillebror Benjamin som fyller 20 år imorgon. Lördagens fest är examensfest för systrarna Backas, Adams kusiner, som båda två har tagit examen (Cathrine har blivit sjukskötare och Caroline har tagit en master i ekonomi). Det ska bli så roligt!

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback