Allmänt om lite allt möjligt

Och så har ytterligare en jobbdag passerat. Det är skrämmande hur fort arbetsdagarna går och det är med fasa jag tänker på hur kort tid jag ändå har kvar här i Bryssel. På väg hem från jobbet igår gick jag och funderade på om inte själva jobbet som åländsk specialrådgivare i Bryssel skulle kunna flytta till Stockholm istället. För jag skulle absolut kunna tänka mig att jobba några år som specialrådgivare, men jag vill ju inte vara ensam här i Bryssel under så lång tid. Nåja, jag får passa på och njuta nu av tiden som är kvar - för vem vet, det här kanske är sista gången i mitt liv som jag jobbar i Bryssel. Jag hoppas givetvis att det inte är så, men risken finns.

Jag skrev precis i början att det finns tre olika promenadvägar för mig att välja mellan när jag promenerar till och från jobbet. Då hade jag hunnit pröva två av dem och sedan kom jag mig aldrig för att pröva den tredje vägen. Men igår gjorde jag slag i saken och tog det tredje alternativet. Och det visade sig att det också var den vägen som gick snabbast att gå! Enda nackdelarna är att den tredje promenadvägen inte är lika mysig som de andra två (de andra två går genom bostadsområden, den här tredje vägen längs med hårt trafikerade vägar) och att jag inte passerar någon någorlunda stor matbutik då. Men det är ju enkelt, de dagar som jag vill handla på vägen hem kan jag ta promenadväg ett eller två och de dagar jag har bråttom (morgnar) kan jag ta promenadväg tre.

Imorgon kväll kommer min kusin Hannah och hennes man Craig hit till Bryssel. Det ska bli väldigt trevligt att träffa dem! Jag måste tyvärr jobba på fredag, så då får de vandra runt själva och upptäcka staden. Men imorgon kväll, fredagkväll och så lördag på dagen kan jag umgås med dem. Jag tror jag ska läsa på lite till om Bryssel nu ikväll, så att jag kan leka lite turistguide åt dem! På fredagkväll ska vi i alla fall besöka Delirium, ölbaren som har 2500 ölsorter (den som Adam och jag var till förut).

Nu ska jag gå ner till köket och koka mig en kopp te, sedan tror jag att jag ska läsa lite processrätt en stund. Därefter hoppas jag på att Adam kommit hem, så att vi kan chatta. Nu är det bara lite mer än en vecka innan jag får träffa honom igen! Längtar ♥

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback