En bra onsdag

Så har återigen en arbetsdag passerat. Det är inte klokt hur snabbt det går! Nu har jag bara 34 arbetsdagar kvar innan den här praktiken är över. Trettiofyra dagar - det är ju ingenting!

Idag har jag varit på kontoret hela dagen. Jag började dagen med att skriva en rapport över mötet jag var på igår och så mailade jag ut den till berörda personer på landskapsregeringen. Lite senare idag fick jag faktiskt en uppföljningsfråga rörande en sak som jag nämnde i rapporten, så det betyder ju att de på landskapsregeringen faktiskt läser rapporterna Hanna och jag skickar! Det är kul med lite respons, för annars blir det mycket utskick av rapporter utan någon bekräftelse alls.

Vi åt lunch tillsammns med Andreas Dahlén och Mats Löfström inne i Europaparlamentets matsal. Det var kul att sitta ett gäng ålänningar tillsammans och brainstorma och prata om aktuella saker i Bryssel! Efter lunchen filade jag på en text till ett veckobrev, något vi försöker prova på. Tanken är alltså ett veckobrev som riktar sig till lagtinget och landskapsregeringen där vi ålänningar i Bryssel ger en kort information om vad som hänt den senaste veckan. Vi får se vad det blir av det hela, men jag tror det är en god idé och ett bra sätt att uppmärksamma att det faktiskt händer och sker saker här i Bryssel hela tiden!

Det var en skön dag på jobbet, det kändes som att jag hann jobba undan saker och se till att vara helt i fas med allting. Bra känsla! Det enda negativa med den här dagen är väl möjligen vädret. Det har regnat till och från hela dagen och det har även blåst ganska mycket. Så promenaden hem från jobbet var inte jättetrevlig...

Direkt när jag kom hem startade jag en tvättmaskin och sedan loggade jag in på internetbanken och betalade lite räkningar. Vardagens tråkiga sysslor finns även här i Bryssel! Resten av kvällen ska jag ägna åt böckerna i processrätt. Så den här kvällen kommer inte vara så olik de många kvällar jag spenderat i Stockholm med kurslitteraturen framför mig!

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback