Onsdag och snart helg (för min del)

Igår hade jag en dålig dag, i alla fall med mina mått mätt. Jag är för det mesta glad och därför kändes gårdagens början som pest och pina. Så här beklagade jag mig på twitter (börja längst ned):
När kvällen närmade sig var humöret på topp igen, skönt!

Idag har jag inte gjort så mycket. På dagen jobbade jag och nu under eftermiddagen/kvällen har jag varit i Kalmarnäs hos Adam och hans familj. Jag hoppas att Adam och jag ännu orkar ta oss ut på en kvällspromenad, men om vi inte orkar så är det inte heller hela världen. Minst fyra 50-minuterspromenader försöker jag få in varje vecka och hittills har jag avverkat hälften av dem. Så det är bara att jag packar ner träningsskorna när jag åker till pappa imorgon! Kul också att promenera i omväxlande miljöer. Pappa bor i Grangärde i Dalarna, så det skiljer sig lite från Mariehamns gator.

Jag hoppas att jag kommer mig för att blogga även under långhelgen hos pappa, men om inte så vet ni i alla fall var ni har mig. Jag åker imorgon med dagsfärjan från Åland och återvänder till ön med sista färjan på söndag. Min plan för att inte bli hungrig under resan är att ta med soppa från dagens middag i en termos (blomkåls- och zuccinisoppa), så kan jag äta det som lunch ombord på färjan. Sedan tänkte jag ta med mig några Babybel-ostar och kanske något kokt ägg (annars finns ju kokta ägg numera att köpa på Pressbyrån, suveränt!) till buss- och tågresan. En flaska mineralvatten ska jag väl också kunna "unna" mig!

Nu är tre dagar med LCHF avklarade och jag mår riktigt bra. Jag är inte hungrig, inte sockersugen och jag är inte ens trött, vilket jag tidigare varit när jag tagit bort kolhydraterna. Skönt!


Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback