Mera ledighet, tack!


Jag har haft världens bästa långhelg. Eller i alla fall världens bästa med tanke på att jag ändå pluggat en hel del de senaste dagarna. Förra veckan inledde jag med att få ha min lillasyster Frida på besök. Det var så härligt att umgås med henne dygnet runt i några dagar. Vi slappade framför TVn, vi vandrade runt på stan, vi fikade, vi gick på bio och vi promenerade här på Norra Djurgården. Sedan kom alltså långhelgen, som alltså bestått till stor del av plugg. Strålande sol och plugg. Under ledigheten har jag hunnit sitta ute i så många timmar att mina armar och axlar nu är ilsket röda. Jag har gått på teater/show på Orionteatern med Adam. Vi har grillat med några kompisar. Vi har kollat på film och tv-serier. Och vi har ätit god mat nästan jämt. Ljuvligt!

Nu inleder vi slutspurten på terminen. Därför ska jag snart gå ut i solen igen (eventuellt går jag till ICA och ser om de har någon solkräm till salu) och sätta mig med mina skolböcker. Det bästa sättet att plugga är ju när man kan sitta ute i solen med en termosmugg fylld av gott kaffe, så att de tråkiga böckerna känns lite mer uthärdliga.

Och dessutom kan jag glädja mig med att detta bara är en försmak av resan till Kroatien. Där kommer det vara sol och varmt med badvänligt vatten. Och ledigt! Då ska jag läsa skönlitteratur.


Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback