Gruppträning: kondition+styrka

Okej, nu är jag nyss hemkommen från 60 minuter kondition + styrka. Passet baserade sig på att aldrig vara stilla. Mellan övningarna joggade/hoppade vi på stället och rörde armarna i takt till. Bara det hade varit jobbigt i 60 minuter. Övningarna såg till att hela kroppen jobbade. T.ex. när vi gjorde armövningar så gjorde vi samtidgt stepsteg till sidan, när vi gjorde step-up så rörde vi armarna uppåt/utåt, med vikter om man ville.

Jag garanterar att ingen går svettfri från det passet! Efter ungefär halva passet var jag beredd att ge upp och resten av gruppen såg ut att hålla med. Men, man ska aldrig ge upp! 55 minuter rörde vi på oss non-stop (okej, när vi blev allt för slut tog vi vatten. Helst skuttandes samtidigt) och 5 minuter stretchade vi.

Kondition + styrka rekommenderas verkligen! Första gångerna man går på det lär det vara väldigt tungt om man är lite lagom otränad (som jag), men jag tror absolut att kroppen vänjer sig vid att våga vägra vara stilla. Även om du är nybörjare, body builder eller friskis så får du kämpa under det här passet.

Avancia har kondition + styrka en gång i veckan (hittills), tisdagar 19-20.

(Bara för att jag rekommenderar det massor vill jag inte att ni bokar alla platser, för jag vill ju gå nästa vecka!)

Kommentarer
Postat av: Liz

haha :D Det låter ju skitkul! Ska lätt testa de när jag hinner!

2008-09-02 @ 20:27:04

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback