Det gav resultat - första målet uppnått!

Inlägget nedan med reflektioner över förra veckans träning kändes för mig som en transportsträcka inför det här inlägget. För syftet med att träna alla dagar var att se om jag äntligen har gått ner i vikt igen. Jag har nämligen under drygt tre veckor slarvat lite grann med vad jag får äta (enligt GI-metodens fas ett) i kombination med nästan totalt icke-existerande träning. Därför har jag ju inte heller gått ner i vikt, utan tvärtom gick jag upp i vikt. Men nu har jag glädjen att meddela att jag äntligen har gått ner i vikt igen. Jag har gått ner två kilo den här veckan, så jag har gått ner allt som jag gick upp - plus ett kilo till! Det här är väldigt roligt.
-
Det bästa av allt är att jag - äntligen - har gått ner (mer än) 10 kg! Jag har tappat 10,5 kg sedan starten med GI. Min tanke har hela tiden varit att stanna i första fasen ända tills jag har passerat tio kilo. Dock tänker jag fortsätta vara i den här första fasen den här veckan till slut (vi har redan handlat för den här veckan och inte anpassat det till GI-metodens andra fas).
-
Så den här veckan ska jag försöka fortsätta träna och äta rätt - för att förhoppningsvis gå ner ungefär ett kilo till. Sedan inleder jag sommaren på Åland med lite mera kolhydrater och lite mera träning. Den här veckan ska jag läsa på om fas två, för att säkert kunna göra rätt. Den fasen kan man i princip stanna i tills man har nått idealvikten.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback