Lite tankar kring mig själv

Jag har nu totalt gått ner 9 kilo sedan jag började med GI för nio veckor sedan. Med andra ord har jag gått ner ett kilo per vecka, i snitt. I verkligheten rivstartade jag med att minska 4 kilo på en vecka, och förr förra veckan kunde jag konstatera att jag gått upp 2 kilo igen. Jag kommer fortsätta med GI-metodens fas ett de resterande veckor som är kvar innan jag flyttar till Åland under sommaren. Det innebär alltså fortsatt uteslutning (nästan) av kolhydrater i kosten. Idag ska jag besöka gymmet, för jag vet att en stor del av GI-metoden är att röra på sig. Och jag är fast besluten om att få min vikt på en sådan nivå att mitt BMI faller under kategorin normal vikt. Jag vägrar utsätta min kropp för de påfrestningarna som övervikt innebär!
-
Att försöka gå ner i vikt är ett långsiktigt projekt som kräver enorm självdisciplin i kombination med tålamod. Tålamodet är inte min starkaste sida, därför känns det också som ett dåligt resultat att snitta minus ett kilo per vecka. Men jag vet att det tvärtom är ett bra resultat. Min självdisciplin däremot är det inte något fel på, så nu när jag har lite mera tid igen (tentan avklarad) så kan jag kombinera gymbesök med vardagsmotion. Jag tror på mig själv. Tror ni på mig?

Kommentarer
Postat av: Fanny

klart vi tror på dig :)

Postat av: Ulla

Vet inte om jag har mer fel på ögonen än jag trodde för när jag såg dej vid Danderyd så såg du jätte smal ut!! Kan inte riktigt tro på att du är överviktig! Du såg helt "normalviktig" ut och dessutom är du så himla söt. Och oj vad jag tror på dej, faktiskt i allt vad du gör. Vilken fart på pluggandet tex. är imponerad!

kram

2010-05-18 @ 18:54:36
Postat av: Julia

Jag tror på dig! Du har varit så himla duktig nu, och du ska vara stolt över dig själv! :D Du kommer nå ditt mål! ;) kramar <3

2010-05-19 @ 08:11:42
URL: http://lulibell.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag tror också på dig :)

2010-05-19 @ 09:47:46
URL: http://tingeling0.blogspot.com

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback